Over ons

Autohandel Seoseka is al ruim 15 jaar een bekend autobedrijf in de regio Helden Panningen.

De eigenaar Cock Huijgen en diens vrouw Sil Huijgen helpen u graag bij het vinden van de juiste auto. Seoseka staat overigens voor Cock !

Kwaliteit, aandacht en tijd voor onze klanten is voor ons vanzelfsprekend. Wij nemen ruim de tijd om u wensen te bespreken in een gezellige huiselijke sfeer waar de koffie altijd klaar staat. Door vaste kosten laag te houden, kunnen wij u altijd scherpe prijzen aanbieden en daarmee concurreren.
Afleveringskosten garantiekosten af andere achteraf verborgen kosten hoeft u bij ons niet te betalen. U krijgt een gecontroleerde, schone, nette en veilige auto mee met een eerlijke kilometerstand.

Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid occasions op voorraad van vele merken in diverse prijsklassen, zelfs voor de kleinere beurs, inruilen is geen probleem! De meeste van onze occasions zijn afkomstig van de 1e eigenaar. De kilometerstanden zijn gecontroleerd en eerlijk.

Zoekt u een jong gebruikte occasion waar flink de kop vanaf is maar nog steeds zo goed als nieuw is... dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in importeren van auto`s, dit kan veel voordeel in de prijs voor u opleveren.

U kunt bij ons terecht voor inkoop, verkoop, advies en importbemiddeling.

Wij adverteren uitsluitend met de juiste bouwjaren, kilometerstanden en prijzen.

Ons autobedrijf is aangesloten bij de RDW en BOVAG.

Als u een auto/bedrijfswagen koopt bij autohandel SEOSEKA, dan bieden wij u de volgende zekerheden:
- Elke auto/bedrijfswagen wordt altijd professioneel gepoetst voor aflevering. U betaalt hiervoor geen extra kosten (MUV inruilauto`s in de lagere prijsklasse).
- U betaalt bij ons geen afleverkosten.
- Elke auto/bedrijfswagen is voorzien van een nieuwe of recente APK (MUV inruilauto`s in de lagere prijsklasse).
- Elke auto/bedrijfswagen heeft recent onderhoud gehad of wordt indien nodig met een beurt afgeleverd.
- Wilt u een trekhaak onder uw auto ? Ook trekhaak onderbouw is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.