Import

Al jaren lang voeren wij auto`s in uit landen zoals België, Duitsland en Oostenrijk. Deze auto`s verkopen wij weer door aan particulieren en soms aan autobedrijven.

Het voordeel van invoeren van auto`s uit het buitenland is dat het soms goedkoper is dan een auto kopen in Nederland, ook al moet er in Nederland bij invoer BPM (belasting) betaald worden. De keuze is vele malen groter dan in Nederland, dus zoekt u een speciale kleur auto of een auto met bepaalde optie`s en een maximale kilometerstand die in Nederland moeilijk te krijgen is? Dan is de kans van slagen in het buitenland een flink stuk groter.

Bent u ook op zoek naar een speciale auto uit het buitenland?

Graag bemiddelen wij dan voor u, u hoeft zelf niets anders te doen dan een keuze te maken, vervolgens berekenen wij de auto voor u, kopen de auto aan en halen de auto op. Wij voeren deze voor u in, betalen de BPM en keuringskosten en dergelijke en leveren de auto bij u voor de deur af op Nederlands kenteken.

WIJ KUNNEN IEDERE GEWENSTE AUTO VOOR U ZOEKEN!

Door enkele jaren ervaring weten wij hoe deze invoerprocedure werkt en kan soms binnen 1 week (maximaal 2 weken) nadat u een keuze gemaakt heeft al in deze auto op Nederlands kenteken gereden worden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van importeren, wij staan u graag te woord.
 
T. 0643028925
E. [email protected]
W. www.autohandelseoseka.nl