IVM COVID 19 ALLEEN GEOPEND OP AFSPRAAK
32 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
10-9-2021 21:02:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Inmiddels ruim 2 jaar geleden een mooie Volvo V60 D4 5-cilinder gekocht (210.000 km.) Een dijk van een auto. Ik ben erg goed geadviseerd en geholpen door Cock. Een defecte airco riem binnen 3 maanden werd kosteloos en vakkundig vervangen. Het verbruik van de auto is super (1:20)!! Geen verrassende onderhoudskosten tot nu toe (na ong. 60.000 km.). Cock, tot de volgende koop :)!
15-11-2019 16:26:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag onze uhhh 5de auto bij cock en syl gekocht en zoals Bij elke auto steeds super geregeld. Gezellig gebabbeld,ondanks de drukte toch relaxt en tijd gemaakt. Cock en Sil bedankt voor de goede service elke keer weer. (Sil jammer dat je geen tijd had om cake te bakken ??)
30-3-2019 08:16:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een Volvo s40 bij Seoseka gekocht. Ik ben er zó blij met de auto en ook met hoe alles gegaan is. Enorm klantvriendelijke en deskundige service. Cock en Sil, heel erg bedankt!
16-3-2019 15:14:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via marktplaats bij Seoseka terechtgekomen voor een Volvo S40, welke er prima bijstond. Zelfs als je van erg verweg moet komen is dit bedrijf uiterst flexibel. In mijn geval werd zelfs de uitzondering gemaakt om de auto op vrijdag avond te bezichtigen, en er kon ook meteen overgeschrrven worden. De eigenaar en zijn vrouw zijn uiterst vriendelijke mensen, iets waar veel autohandelaren een voorbeeld aan mogen nemen!
28-2-2019 22:09:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede ervaring niks is teveel en zeer gastvrij ontvangen. Cock en Sil we zijn erg blij met onze Volvo V60 en Sil je kruidcake is heeerlijk!!! Jullie zijn altijd welkom in Nijmegen...we hebben er een heerlijke Toko :-) Groetjes Niels en Patricia
28-11-2018 11:53:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen oktober super fijn geholpen met onze Volvo V60, wij genieten nog elke dag van deze top wagen. Bedankt! Groetjes ruud en Madelon Evers uit Roermond.
28-7-2018 16:41:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen woensdag naar panningen gegaan om naar een volvo v60 te kijken. Vooraf nog even gebeld om te vragen of de betreffende auto er nog stond. Cock vertelde mij vriendelijk dat de auto er nog was en hij zou nog even het stof eraf halen. Eenmaal in Panningen heel plezierig kennis gemaakt met Cock en Sil. De auto was keurig en we waren er heel snel uit over de inruil en prijs. Daarna nog een proefrit gemaakt in de v60 maar zonder enige bijzonderheden. Het was buitengewoon plezierig om hier de auto te kopen en zullen (hopelijk over een tijdje) de volgende keer weer een bezoek brengen aan Seoseka.
17-7-2018 19:30:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op zoek naar een Volvo V60 kwam ik bij Seoseka uit. De website ziet er netjes uit. dan kijken naar de autos die aangeboden worden. Daar stond een auto bij waar de voorkeur naar uitging. Dus op naar Panningen. Het bedrijfsterrein ziet er netjes verzorgd uit. geen rotzooi rondom. Geeft vertrouwen. je kon rustig rondkijken zonder dat er direct iemand op je lip staat. Toen kwam Cock naar me toe en gaf ik aan dat ik wel interesse had in een auto, maar dat dat mede afhankelijk was van de prijs die ik voor mijn auto terug zou krijgen. Dat was geen probleem en Cock bekeek mijn auto en kwam even later terug met een bod. ik heb toen gevraagd of hij de auto voor mij wilde vasthouden en dat ik de dag erna met mijn vrouw terug wilde komen om te kijken of we het konden afronden. Dat was geen enkel probleem. Dus de dag erna terug en we werden hartelijk welkom geheten door Cock en Sil. We kregen de sleutel van de auto mee en Cock zei "rij er maar een flink stuk mee om te ervaren hoe de auto is". Na de proefrit werd naar de ervaringen gevraagd en werd in een ontspannen sfeer verder gesproken, zonder dat er ook maar enige druk werd uitgeoefend om de auto te kopen. Uiteindelijk aangegeven dat we nog een trekhaak wilden en dat er nog een paar kleine puntjes waren die we opgelost wilden hebben. Dit was voor Cock geen enkel probleem. We hebben de koop gesloten en een week later zouden we de auto op kunnen halen. Er hoefde niets getekend te worden en er hoefde ook niets aanbetaald te worden. "Je betaald pas als je 100% tevreden bent zei Cock". Waar maak je dat op de dag van vandaag nog mee. een week later de auto op gaan halen. De trekhaak was gemonteerd en de besproken puntjes waren opgelost. Cock stond er echter op dat alles eerst gecontroleerd werd eerder geen sleuteloverdracht. Ook gaf hij aan dat als er de komende 3 maanden iets is we hem gelijk moesten bellen omdat dat nog onder de garantie valt. Voor garantie en afleverkosten hoeven we echter niet te betalen. Kortom dit was een eerste ervaring met een bedrijf waar de klant echt nog koning is en service met een GROTE S geschreven wordt. Helaas voor Cock en Sil zal het nog wel even duren voor we weer een andere auto kopen, maar als dat moment is aangebroken zullen we vast en zeker weer bij hun gaan kijken. Het voelt echt vertrouwd en het lijkt alsof je elkaar al jaren kent. Cock en Sil hartelijk dank voor de gastvrije vrinedelijke ontvangst en de mooie auto.
20-6-2018 12:03:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op zoek naar een Volvo kwamen we bij dit bedrijf terecht. We konden in alle rust diverse auto's bekijken. Cock liet ons alle vrijheid. Ook het maken van een proefrit was geen probleem. Na prettige ontvangst en een prettig gesprek kregen we een reeel bod op onze in te ruilen auto. We hebben een mooie Volvo V60 gekocht. Een paar dagen later de auto opgehaald en naar huis gereden. Wat een mooi geluid zo'n 5 cilinder. Een paar dagen later de turbosslang kapot. Ik kon de auto laten repareren bij mijn eigen garage en Cock heeft zonder gedoe de rekening betaald. Zeer goede service en garantie. Een aanrader. Van mij een 10. Overigens Sil kan heerlijke kruidkoek bakken. Super bedrijf.
5-4-2018 12:50:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag een ford focus gekocht. Fijne ervaring om hier een auto te kopen. Snelle en goede service en zeker een aanrader.
17-11-2017 12:35:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Drie maanden geleden was onze C4 na 270.000 km door een aanrijding total-loss. Na lang zoeken uitgekomen op opnieuw een luxe-automaat-diesel-C4, maar nu een mooi geprijsde Picasso. Maar een auto kopen bij een onbekende handelaar vonden we best riskant: geïmporteerd, hoe was ermee gereden? hoe was die onderhouden? etc. Bij Cock en Sil Huijgen voelde het echter meteen goed: de klantvriendelijkheid, de transparantie, de door de leasemaatschappij bijgehouden onderhoudshistorie, de vanzelfsprekendheid waarmee de trilling in het stuur boven de 120 km/u werd opgelost door twee nieuwe banden te monteren, de vanzelfsprekende Bovag-garantie van 3 maanden, de gratis montage van een afneembare trekhaak. Nog nooit zo zorgeloos en zo prettig een gebruikte auto gekocht !! We hebben er inmiddels ruim 7.000 km mee gereden. Over een jaar of tien gaan we voor de volgende auto weer naar Panningen.
12-10-2017 16:36:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Seoseka. Cock staat samen met zijn team voor kwaliteit en service. Na een vriendelijke ontvangst heb ik uiteindelijk proefgereden in twee auto's en werd ik voorzien van een oprecht advies. Ik beveel deze garage bij deze aan iedereen aan!
6-8-2017 21:43:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg tevreden.
19-7-2017 00:25:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Cock heeft voor mij een bijzonder goede deal gemaakt. De auto die we zochten met een beetje extra en dat voor een zeer scherpe prijs!
19-7-2017 00:25:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Cock heeft voor mij een bijzonder goede deal gemaakt. De auto die we zochten met een beetje extra en dat voor een zeer scherpe prijs!
16-6-2017 23:27:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb een paar weken geleden een Opel corsa uit 2015 gekocht bij dit bedrijf. Naast dat er een top auto geregeld wordt heeft dit bedrijf een goede service en zijn zeer klantvriendelijk
16-6-2017 23:27:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb een paar weken geleden een Opel corsa uit 2015 gekocht bij dit bedrijf. Naast dat er een top auto geregeld wordt heeft dit bedrijf een goede service en zijn zeer klantvriendelijk
4-6-2017 08:19:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Recent heb ik bij dit autobedrijf een Renault Twingo gekocht. De mensen zijn bijzonder aardig en gastvrij. Een defect aan de airco is zonder problemen en snel verholpen. Dat noem ik nog eens goed service, echt een aanrader!
21-2-2017 20:26:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onze nieuwe occassion gekocht bij Cock en Sil. Geweldige aflevering en eerlijke inruilprijs gekregen. Super aardige en klantvriendelijke mensen. Ik kom zeker weer terug als ik weer aan andere auto toe ben. Dank jullie wel voor alles.
21-2-2017 20:26:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onze nieuwe occassion gekocht bij Cock en Sil. Geweldige aflevering en eerlijke inruilprijs gekregen. Super aardige en klantvriendelijke mensen. Ik kom zeker weer terug als ik weer aan andere auto toe ben. Dank jullie wel voor alles.
13-2-2017 14:19:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben een zeer mooie Mitsubishi Outlander gekocht bij Cock en Sil. Ik heb mijn mercedes bij hun ingeruild en een eerlijke en nette prijs daarvoor ontvangen. Dit in tegenstelling tot andere autobedrijven. Onze nieuwe aanwinst is op zijn zachts gezegd op een zeer professionele en uiterst vakbekwame wijze aan ons afgeleverd. Ik heb al heel wat auto,s aangeschaft in het verleden, maar deze garage steekt er op alle gebieden met kop en schouders boven uit. Wij waanden ons werkelijk in een nieuwe auto i.p.v. een occassion. Cock en Sil, chappeau!!!!!!! Wij komen zeker bij jullie terug als we weer toe zijn aan een andere bolide. Thanx!!!!??
13-2-2017 14:19:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben een zeer mooie Mitsubishi Outlander gekocht bij Cock en Sil. Ik heb mijn mercedes bij hun ingeruild en een eerlijke en nette prijs daarvoor ontvangen. Dit in tegenstelling tot andere autobedrijven. Onze nieuwe aanwinst is op zijn zachts gezegd op een zeer professionele en uiterst vakbekwame wijze aan ons afgeleverd. Ik heb al heel wat auto,s aangeschaft in het verleden, maar deze garage steekt er op alle gebieden met kop en schouders boven uit. Wij waanden ons werkelijk in een nieuwe auto i.p.v. een occassion. Cock en Sil, chappeau!!!!!!! Wij komen zeker bij jullie terug als we weer toe zijn aan een andere bolide. Thanx!!!!??
10-10-2016 11:51:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Een zeer prettige en deskundige advies bij de aankoop van mijn auto. Sil en Cock zijn een leuk team.
10-10-2016 10:36:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Een erg prettige en duskundige manier van zaken doen met Cock en Sil. Alles is naar tevredenheid en op tijd afgehandeld.
4-10-2016 19:18:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een ZEER betrouwbaar en goede garage voor uw occasions. Wij hebben onlangs hier onze auto gekocht. Ook de inruil van onze auto was zeer positief, nette inruil prijs ontvangen. Cock en Sil zijn eerlijk en betrouwbaar, ze hebben het goed voor elkaar. Ze zijn super klantvriendelijk en verzorgen alles heel netjes. Na enkele dagen een paar mankementen aan de auto ontdekt, maar is vakkundig en naar tevredenheid opgelost. De auto hebben ze netjes opgehaald. Toen deze weer klaar stond ben ik met de trein naar Limburg gegaan waar Sil mij netjes kwam ophalen van het station. Super blij met onze aanwinst. ZEKER DE MOEITE WAARD OM EENS LANGS TE GAAN VOOR EEN BETROUWBARE EN MOOIE OCCASION!!! Nogmaals bedankt voor de geweldige service
16-8-2016 12:10:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Open en duidelijke communicatie, auto werd netjes afgeleverd...een van de weinige handelaren die de inruiler niet af kraakte. Tot heden tevreden ??
16-8-2016 12:10:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Open en duidelijke communicatie, auto werd netjes afgeleverd...een van de weinige handelaren die de inruiler niet af kraakte. Tot heden tevreden ??
4-7-2016 20:26:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Beoordeling aangepast omdat het bij de vorige beoordeling niet helemaal goed ging.
2-7-2016 14:47:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Begin 2016 eerste keer bij Cock en Sil geweest om eens te kijken wat ze hadden staan. Was op zoek naar een Volvo S60/V60. Richtbedrag opgegeven van wat we wilden uitgeven. Opdat moment hadden ze niets staan. Cock zou rondkijken en mij op de hoogte houden. Midden januari eigen auto verkocht. Cock heeft me verschillende keren gebeld en gemaild met informatie van verschillende S60 en V60 die hij kon kopen. Begin februari mail ontvangen over een mooie V60 met lichte schade die hij kon kopen. Prijs genoemd waarvoor de V60 verkocht zou worden. Afgesproken dat zodra de auto binnen was ik hem als eerste mocht zien. Bij binnenkomst gelijk gebeld dat de auto er was en nog voordat de schade was herstel en hij showroom gereed was de auto gezien. Auto bekeken en horen lopen en gekocht voor het door Cock genoemde bedrag, mits hij door de aankoopkeuring van de Volvo dealer zou komen. Reparatie liep uit omdat de benodigde onderdelen niet als gebruikt voorradig waren. Cock heeft toen nieuwe moeten bestellen. Ondanks deze meerkosten voor Cock heeft hij er geen probleem van gemaakt. Bij de aankoopkeuring bij de Volvo dealer kwamen er geen technische of elektronische mankementen naar voren.
17-4-2016 00:23:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Vandaag onze 2e Mercedes in ontvangst genomen en wederom een plaatje van een auto. Wij zijn woonachtig in Groningen maar is zeker de moeite waard om de afstand te overbruggen. Cock wederom bedankt en waarschijnlijk tot volgend jaar. Groet Fam. de Bondt (Hoogezand) www.treeplanken.nl/www.treeplanken.be/www.wheelcover.eu
21-3-2016 22:59:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Vorig jaar onze derde auto gekocht, zegt genoeg. . . . . Tòch
15-3-2016 09:18:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Goede service en vriendelijke personeel!

Wij horen graag van u

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en wij reageren zo snel mogelijk!

@